Fimkrypto forum

Suomi Finland => Uutiset => Topic started by: Lunero on October 28, 2014, 03:33:24 PM

Title: Usko kryptovaluuttojen valtakauteen kasvaa
Post by: Lunero on October 28, 2014, 03:33:24 PM
Tämä on hieno päivä fimkille
http://www.kauppalehti.fi/etusivu/usko+kryptovaluuttojen+valtakauteen+kasvaa/201410704669 (http://www.kauppalehti.fi/etusivu/usko+kryptovaluuttojen+valtakauteen+kasvaa/201410704669)

Meidän rakas isoveljemme, USA on päättänyt asettaa järjettömiä rajotteita kaikkiin USA:ssa kryptovaluutoilla toimiviin yrityksiin.
https://www.cryptocoinsnews.com/sec-sends-inquiry-letters-hundreds-bitcoin-companies-unregistered-securities/ (https://www.cryptocoinsnews.com/sec-sends-inquiry-letters-hundreds-bitcoin-companies-unregistered-securities/)

Tämä tuo lisäkustannuksia ja päänvaivaa kaikille krypto yrittäjille jotka toimivat jenkeistä käsin. Tämä luo myös suurempaa tarvetta eurooppalaisille blockcahin teknologioille, koska nämä kauppasodat harvoin kantautuvat euroopan unioniin asti, sillä EU on hieman inhimillisempi ja hitaampi reguloimaan kuin USA.

Käytännössä yrittäjät joutuvat pyytämään lupaa jenkki hallitukselta firman pystyttämiseen, ja tietääkseni myös raportoimaan kaikki liikenne näille byrokraateille.
Title: Re: Usko kryptovaluuttojen valtakauteen kasvaa
Post by: Eliphaz Fimk on October 28, 2014, 11:39:03 PM
Käytännössä yrittäjät joutuvat pyytämään lupaa jenkki hallitukselta firman pystyttämiseen, ja tietääkseni myös raportoimaan kaikki liikenne näille byrokraateille.
Ymmärtääkseni artikkeli koski Counterparty XCP:n asset exchangeen ja Cryptostocksiin listattuja liiketoimia, eikä Bitcoin-firmoja yleensä.

Ikävä kyllä vastaava on täysin mahdollista myös FIMKrypton asset exchangen tiimoilta ja Suomessa. Muttei vielä hyvään aikaan. Firmojen tai virtuaalisten entiteettien listaamista Asset Exchangeen ei ymmärtääkseni estä mikään laki, eikä tällaisia lakeja todnäk ryhdytä edes valmistelemaan ennen kuin blockchain-pörssien suosio Suomessa kasvaa huimasti.