Author Topic: Saldo ei näy Lompsassa  (Read 3298 times)

jpetteri on: April 12, 2016, 01:24:03 PM

  • Fresh Fimker
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Miksihän mofowalletissani ei näy Fimkejä enää yhtään? Kun menen message osioon siellä on seuraavanlainen vaihtoehto: Compose, ja kun siitä painaa tulee: Send (costs 0.1 FIM)

Eliphaz Fimk #1 on: April 12, 2016, 02:13:01 PM

  • FIMKrypto coordinator
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 827
    • View Profile
    • FIMKrypto
Miksihän mofowalletissani ei näy Fimkejä enää yhtään?
Mofowallet on nykyään Lompsa.com
Luultavasti käytät väärää salalausetta. Mikä on tilinumerosi?
Quote
Kun menen message osioon siellä on seuraavanlainen vaihtoehto: Compose, ja kun siitä painaa tulee: Send (costs 0.1 FIM)
Kyllä, lohkoketjuun tallennettavan viestin lähetys maksaa 0.1 FIMK.

Jos vastaanottaja on online (ja tileillä on transaktioita), pikaviestejä ei tallenneta lohkoketjuun. Tällöin niiden lähetys on ilmaista.

lassincha #2 on: April 13, 2016, 07:23:42 AM

  • Fresh Fimker
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Mulla lompsa ohjelman kautta näyttää kaikki luvut tyhjää, mutta lompsa.comin kautta saan näkyviin saldoni. Mikä tässä mättää? Toinen kysymys, kuinka pystyn alkamaan louhimaan? Painaessa "start forging" en saa yhteyttä serveriin.

eRoh #3 on: April 13, 2016, 07:46:17 AM

  • Grand Fimker
  • ****
  • Posts: 324
    • View Profile
Mulla lompsa ohjelman kautta näyttää kaikki luvut tyhjää, mutta lompsa.comin kautta saan näkyviin saldoni. Mikä tässä mättää? Toinen kysymys, kuinka pystyn alkamaan louhimaan? Painaessa "start forging" en saa yhteyttä serveriin.

Olisiko oma lompsasi forkannut? Näkyykö logeissa mitään? Mikä versio ja miten ajat (server/selainversio, standalone app)?

Takominen onnistuu yleensä vasta toisella yrityksellä, en tiedä miksi.
FIM-34B3-PWY5-TMHC-9JYW8

lassincha #4 on: April 13, 2016, 08:58:33 AM

  • Fresh Fimker
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Olisiko oma lompsasi forkannut? Näkyykö logeissa mitään? Mikä versio ja miten ajat (server/selainversio, standalone app)?

Takominen onnistuu yleensä vasta toisella yrityksellä, en tiedä miksi.

Ei, olettaen että oma lompsalla tarkoitat ladattavaa versiota. Sillä laitoin päälle FIMK-palvelimen, mutta ei se suostu edes päivittämään minun tietoja näkyviin (saldoja, historiaa jne.). Ne näen sentään selaimen kautta. Logeissa näen selaimena kautta forkatut blokit. Versio työpöydällä 0.6.2, selainversio sama chromen kautta.

Olen yrittänyt monta kertaa painaa start forging - kohtaa mutta aina sama virsi.

Eliphaz Fimk #5 on: April 13, 2016, 12:41:41 PM

  • FIMKrypto coordinator
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 827
    • View Profile
    • FIMKrypto
Olen yrittänyt monta kertaa painaa start forging - kohtaa mutta aina sama virsi.
Lompsa.com -saitin kautta ei yleisesti ottaen pysty takomaan, koska taonta on insentiivi FIMK-palvelimen pyörityksestä.

Jos FIMK-palvelimesi ei toimi kunnolla eikä autentikoi sinua tilillesi, et luonnollisesti pysty takomaan.

Pistä tänne snippetti ladattavan Lompsan FIMK-palvelimen logista. Voit esim. kopypasteta sen palvelimen mustataustaisesta konsoli-ikkunasta käynnistyksen jälkeen.

lassincha #6 on: April 13, 2016, 01:53:55 PM

  • Fresh Fimker
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Lompsa.com -saitin kautta ei yleisesti ottaen pysty takomaan, koska taonta on insentiivi FIMK-palvelimen pyörityksestä.

Jos FIMK-palvelimesi ei toimi kunnolla eikä autentikoi sinua tilillesi, et luonnollisesti pysty takomaan.

Pistä tänne snippetti ladattavan Lompsan FIMK-palvelimen logista. Voit esim. kopypasteta sen palvelimen mustataustaisesta konsoli-ikkunasta käynnistyksen jälkeen.

Olen painanut takomisnappia myös työpöytäversiossa.

Tuossa varmaan se ongelman ydin on, sillä FIMK-palvelimen käynnistettyä konsoli-ikkuna pysyy mustana. Vissiin siihen pitäisi tulla jotain tekstiä?

eRoh #7 on: April 13, 2016, 05:33:03 PM

  • Grand Fimker
  • ****
  • Posts: 324
    • View Profile
Tuossa varmaan se ongelman ydin on, sillä FIMK-palvelimen käynnistettyä konsoli-ikkuna pysyy mustana. Vissiin siihen pitäisi tulla jotain tekstiä?

Tuleeko nohup.out tms. tiedostoa? Entä logs-hakemistoon jotain?
FIM-34B3-PWY5-TMHC-9JYW8

Eliphaz Fimk #8 on: April 13, 2016, 07:20:09 PM

  • FIMKrypto coordinator
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 827
    • View Profile
    • FIMKrypto
FIMK-palvelin tarvitsee asennetun javan toimiakseen.

https://java.com/en/download/

Dirk Diggler #9 on: April 13, 2016, 08:13:01 PM

  • FIMK Staff
  • *****
  • Posts: 486
    • View Profile
    • Krypto Fin ry
He guys.

Please have a look in lompsa dektop version in the menu "Settings / Developer Console" or something named similar.
If there are client errors they should be listed there.

In Finnnish it's probably somethings like: "Settingsäää / Develööperää Cönsölylölaaä"  ;D

Please let me know if my Finnish is improving.

But all joking aside.
There should be output when you press Start button, please if you can see if there is anything in the developer console accessible from the top settings menu
« Last Edit: April 13, 2016, 08:18:08 PM by Dirk Diggler »
FIMK Developer | GPG fingerprint: CEF2 7C39 43BE 6800 504E  71BC 7E87 A7B0 AC34 E2D5 | mofowallet.com | blog

lassincha #10 on: April 14, 2016, 11:12:20 AM

  • Fresh Fimker
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
He guys.

Please have a look in lompsa dektop version in the menu "Settings / Developer Console" or something named similar.
If there are client errors they should be listed there.

In Finnnish it's probably somethings like: "Settingsäää / Develööperää Cönsölylölaaä"  ;D

Please let me know if my Finnish is improving.

But all joking aside.
There should be output when you press Start button, please if you can see if there is anything in the developer console accessible from the top settings menu

Tämmöistä herjaa.

Dirk Diggler #11 on: April 14, 2016, 01:12:42 PM

  • FIMK Staff
  • *****
  • Posts: 486
    • View Profile
    • Krypto Fin ry
Thank you.

Svante can you confirm this works on your windows machine, tried it just now and i can't seem to reproduce.



@ lassincha

Can you confirm you have unzipped the installation files and have not double clicked the zip file and are running the program while it's still unpacked?
FIMK Developer | GPG fingerprint: CEF2 7C39 43BE 6800 504E  71BC 7E87 A7B0 AC34 E2D5 | mofowallet.com | blog

lassincha #12 on: April 14, 2016, 01:15:05 PM

  • Fresh Fimker
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile

@ lassincha

Can you confirm you have unzipped the installation files and have not double clicked the zip file and are running the program while it's still unpacked?

Yes, i have unpacked the zip file and the program is running from the unpacked folder.

Dirk Diggler #13 on: April 15, 2016, 10:27:01 AM

  • FIMK Staff
  • *****
  • Posts: 486
    • View Profile
    • Krypto Fin ry
This case still puzzles me as to why it doesn't work.

One last thing comes to mind which might help pin pointing the problem as to why the embedded server would not start.

We ship the FIM server inside the fim folder in the installation download. In that folder is are files called 'run.bat' and 'run.sh', the first is to manually start the contained server on windows, the second is for linux and mac.

Double clicking the run.bat should bring up the windows console and in it you should see the FIMK server output while it starts.

Note: To stop the server either press CTRL + C key or close the console window.
Its output might reveal the reason why Lompsa desktop client is unable to start the server process.

Hope it helps.
FIMK Developer | GPG fingerprint: CEF2 7C39 43BE 6800 504E  71BC 7E87 A7B0 AC34 E2D5 | mofowallet.com | blog

Eliphaz Fimk #14 on: April 15, 2016, 11:26:46 AM

  • FIMKrypto coordinator
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 827
    • View Profile
    • FIMKrypto
This case still puzzles me as to why it doesn't work.
I've got similar empty output some time for the simple reason that java wasn't installed at all.

FIMK-palvelin tarvitsee asennetun javan toimiakseen.
https://java.com/en/download/